Купити aromafix, фіксатор запаху, краща ціна в Україні!

Aromafix, фіксатор запаху

INCI: PPG-20 Methyl Glucose Ether
Торгові найменування: AromaFix ™, GLUCAM ™ P-20
Зовнішній вигляд: рідина середньої в'язкості
Колір: прозорий






Запах: практично без запаху
Кислотне число, мг / г: 0.8
Гидроксильное число, мг / г: 170
Вологість,% мас. <1,0
Число омилення, мг / г: 1.3
Йодне число: <1,0
Розчинність: добре змішується з водою, спиртом, більшістю органічних масел і розчинників (крім вуглеводнів). Чи не змішується з циклометикон, тому не повинен використовуватися в освіжувача повітря і спреях для білизни, приготованих на циклометикон.

Продукт переробки глюкози - PPG-20 глюкозометіловий ефір, є одним з небагатьох природно отриманих косметичних рідин. Аромафікс служить для закріплення багатьох видів ароматів, без додавання свого власного запаху. Це водорозчинне масло з широким спектром розчинності в воді, спирті, маслах і розчинниках (крім вуглеводнів). Збільшує тривалість сприйняття багатьох типів ароматів. Сам не має запаху. Служить відмінним фіксатором для верхніх і серцевих нот - квіткових, трав'янистих, цитрусових, лавандових. Для східних (орієнтальних), деревних та інших базових нот менш ефективний. Аромафікс може бути доданий в мило, креми, дезодоратори і парфумерію. Пом'якшує, зволожувач. У будь-якому продукті він забезпечує зволоження зі легкими, пом'якшуючими відчуттями.







властивості:
* Фіксатор,
* Знижує "пекучість" спирту,
* Зволожувач в продуктах для догляду за шкірою і волоссям,
* Покращує мікроциркуляцію, сприяє збереженню пружності і еластичність шкіри,
* Надає відчуття гладкості і м'якості шкірі, волоссю, дає додатковий блиск,
* Знижує температуру замерзання.

Фіксують властивості продукту для різних запашних речовин оцінювалися в ході досліджень. Дані показують, що Аромафікс має великий вплив на фіксацію багатьох ароматичних компонентів. Наприклад, експерименти, проведені в приміщенні, показували, що тривалість аромату ефірного масла солодкого апельсина (один з найбільш швидкоплинних запахів, зазвичай зберігається всього дві хвилини на шкірі) була збільшена до півгодини або більше.

застосування:
* Ароматичні формули: духи, одеколони, туалетні води, ароматизатори приміщень, ароматичні саше;
* Засоби догляду за шкірою: креми і лосьйони, засоби для очищення шкіри, антивікові рецептури, засоби для проблемної шкіри, засоби проти висипу і корости, сонцезахисні засоби, присипки, пудри для тіла;
* Продукти для волосся: кондиціонери для волосся, засоби для укладання - муси, гелі, лаки, лосьйони;
* Миючі засоби: рідке і тверде мило, шампуні, піни і бомбочки для ванн.

Рекомендований відсоток уведення в рецептури: 2 - 5%

Спосіб застосування: додається в водну фазу (якщо у формулі міститься вода) або змішується з ефірними маслами при виготовленні духів. При виготовленні духів може бути доданий в готовий продукт.

Зберігання: повинен зберігатися в закритих контейнерах, що охороняються під дією дуже низької температур.







Схожі статті